lauantai, 12. syyskuu 2015

Elo-Karelia 2015

 

 
Kuva0752.jpg
Keltaisesta puutalosta matkustettiin joensuuhun Elo-Karelian näyttelyyn junalla.
Elmo ei ollut koskaan aiemmin matkustanut junalla, eikä emäntäkään ollut matkustanut koiran kanssa junalla. Eläinpaikat ovatkin yllättävän pieniä. Koska oli kysessä näyttelymatka ja vielä yökylämatka, oli sitä tavaraakin hiukkasen. Emäntä oli pakannut omaan kassiinsa vain välttämättömimmän,( 2 eri asua näyttelyyn?, Elmon mielestä ei niinkään tarpeellista) ja Elmon kassissa oli kampoja, hiuslenkkejä, harjoja, pinsetit, näyttelyhihnat, juomista ja syömistäkin. Elmo ei kauheasti välittänyt herkuista, vaikka emäntä niitä usein tarjosikin.
Matka alkoi kun emäntä työnsi kärryt vaunuun sisään, vaunun ovesta mahtui hyvin. kärryjen alaosa saatiin mahtumaan matkatavara lokeroon ja muovikoppa otettiin vaunuun mukaan. Koppa mahtui juuri ja juuri istuimen jalkatilan eteen, mutta emännän jalat ei mahtuneet enää. Onneksi oli vieruspaikka vapaana koko matkan, niin ei tullut niin ahdasta.Tulomatkalla emäntä roikotti jalkojaan käytävänpuolella muutaman asemanvälin.
P_20150808_101526.jpg
Kaikesta huolimatta junalla matkustamisesta jäi positiivinen kuva. Joensuussa on Laituri niminen kulttuurikahvila, Elmo oli tervetullut päiväkahville emännän kanssa.
Ensimmäisenä päivänä yllätti ukkoskuuro, mutta Elmoa ei haitannut kuin ihan hiukan, kun kehä alkoi, oli kuurokin jo mennyt menojaan. Laatuarvostelulla ERI ja AVK1 tuomaroi Rita Mccarry-Beattie, mutta ei katsonut kuitenkaan SA arvoiseksi.
Toisena päivänä oli tuomarina Dominic Harris, Elmo ERI AVK2 . Kovastikkin ollaan tyytyväisiä.
Onni vietti rauhaiseloa isännän kanssa koko viikonlopun Keltaisessa puutalossa.

Kommentit

Ladataan...
  • Tassunjäljet


    Hieronta Tampere